- 1990 - Falun, Dalarna -

söndag 22 juni 2014

Skum helg. Skitrolig helg! 
I fredags firade jag midsommar i Floa med mamma. Vi åt gott och jag drack lite alkoholhaltiga drycker. Det var en lugn och perfekt kväll. 

På lördag förmiddag åkte vi hem till Falun igen. Jag duschade och gjorde mig iordning och tog sedan bussen till Bjursås (utnyttjade att man får åka gratis nu, woho). Johan mötte mig vid bussen och lurade med mig på en jäkligt udda väg rakt genom skogen! 
Till slut var vi iallafall framme där Pär mfl väntade. Pär var (som han själv sa) "ogenomeldig" och grillade allt han hittade, stenar, ketchup .. You namn it. Festen var redan igång för resten och det tog inte lång tid innan jag också kom ikapp deras tempo och nivå! 
Senare på kvällen drog vi till Dössberget och kollade på syster sol. Det var nästan Inge folk alls och verkligen inte värt 200kr inträde. Jag och Johan gick upp till öltältet men eftersom det kostade 50kr extra inträde gick vi istället tillbaka till huset. Vi satte oss i ett tält och drack öl, och helt plötsligt började det spöregna. Vi var skyddade och höll oss torra, annat var det för våra vänner på berget som efter en stund kom tillbaka genomblöta. Hähä. 
Festen fortsatte långt in på natten och efter 4 någon gång stupade jag i en tvättstuga med Johan och Gorby! 

Vi vaknade vid 12 och åkte ganska direkt in till Falun. Jag mötte mamma när jag kom hem och åkte med henne till Sundborn och hälsade på Göte och köpte indiska kläder! Sen åkte vi hem, jag la mig i badkaret och började vakna till liv igen. Johan hämtade mig och vi åkte till honom och kollade på film. Nu har jag precis kommit hem igen efter han körde hit mig och jag ligger i mammas säng och kollar på tv med henne.

Asvärd helg, tack alla inblandade! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar