- 1990 - Falun, Dalarna -

torsdag 31 juli 2014

Ny gaddning!

I förrgår åkte jag till Avesta med Anders. Till Vagabond Kings för att vara exakt. Jim gjord en berguv och faluvapnet på mitt ben, det är så fantastiskt att jag litar så mycket på honom att jag berättar ungefär vad jag vill ha och sedan ger honom fria tyglar. Bilden han hade ritat när jag kom till studion var perfekt och jag ville inte ändra minsta lilla på den. Resultatet blev fruktansvärt bra och jag är riktigt nöjd!
4,5h tog det och i slutet gjorde det så jävla ont.. Men det var det värt, även om jag för stunden frågade mig själv varför jag utsätter mig för sånt här. Det blev min trettonde tatuering, och största hittills, och den första jag gör på två år förutom den lilla kronan jag har på fingret. 

Idag är mitt ben mindre svullet än igår och förrgår och gör inte alls lika ont, men läkningen är dryg.. Jag ser inte fram emot när det börjar klia och skorporna faller av, men jag ser fram emot när den är helt läkt! 
Jag kommer nog aldrig göra en sån stor tatuering i en sittning igen, jag är faktiskt rätt imponerad själv att jag stod ut fast jag både ville amputera benet och sparka Jim i huvudet, haha. 

Inatt sov Moa hos mig och igår åt vi en massa godis och chips tills vi mådde illa. Vi lagade även vegetarisk wokgryta med quorn, men den blev vi bara missnöjda med. 
Moa åkte till jobbet halv 7 imorse och jag sov en stund extra. Idag jobbar jag 14-22 och jag jobbar även resten av helgen, nu när jag haft en massa ledighet! 

Så innan jobbet ska jag hinna med att bädda rent i sängen med mina nya snygga sängkläder, städa åt råttorna och göra mig iordning så gott det går. Jag hade tänkt tvätta så jag har kläder att jobba i men jag vaknade för sent så det hinner ändå inte bli torrt. 

So long

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar