- 1990 - Falun, Dalarna -

onsdag 10 oktober 2012

Sitter fastklistrad framför det nya tatueringsprogrammet på 6an. Victor åkte precis och jobbade, lika tråkigt varje jävla gång. Snart ska jag gå och lägga mig, dels för att vända tillbaka dygnet och dels för att jag har saker att ta tag i imorgon. Ringa samtal, plugga matte, gå till skolan (om jag inte mot alla odds får en tid på sjukhuset).

Idag har jag varit i Jämmerdalen med Victor, Ante och Patrik. Jag fotade när de körde cross, och på bana var det mycket roligare att leka med kameran än det var senast i skogen i Marnäs, och bilderna blev därför mycket bättre än då. En helt okej fotodag helt enkelt! Jag gillar Victors kamera, och jag förstår inte varför jag inte äger något liknande.

Det verkar som att min dator slutat vara så satans trotsig nu iallafall, därför kan jag skriva här mer. Yay!

Jag vill tatuera mig nu. Och jag längtar till 18e November då vi ska ner på Nitro Circus ett helt gäng. Det kommer bli sååå nice. Det var längesen jag var iväg på någonting sådär. Det var iofs längesen jag var utanför Dalarna öht..

Näe, ointressant inlägg. Darn. Jag vill börja plugga Svenska nu så jag kan skriva en massa! Annars får jag väl skriva en bok eller skicka in små texter till olika tidningar och be om att få en spalt för att få ut mina åsikter och tankar på ett sätt så fler kan få ta del av dem. Eller, jag vet inte jag. Någonting måste jag iallafall göra..

Jag har ingenting att skriva, fan. Hejdå. Ska krama min kudde och tycka synd om mig själv för att jag får sova ensam inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar