- 1990 - Falun, Dalarna -

söndag 17 augusti 2014

Bästa kvällen EVER.

Helt fanastisk gårdag, jag är fortfarande i extas. Allt var perfekt, alla som var med var äkta och verkligen sig själva genom hela kvällen/natten.

Allt började med att jag gick hem från stan igårmorse efter en etagekväll med min fina kusin Johanna och en konstig natt som följd. Jag gick hem och la mig i badkaret och försökte vakna till liv. Till slut var jag igång och blev klar lagom i tid tills Victor kom och hämtade mig. Vi plockade upp Johanna och åkte mot Sollerön, mötte Micke på vägen eftersom vi hade haft lite svårt att hitta annars. Vi var först på plats och fick en rundtur av huset (asfint) och satt och snackade skit ett tag. Sen började folket rulla in, vi grillade korv och drack en massa alkoholhaltiga drycker. Det blev kyligare mot kvällen men det gjorde absolut inget. Vi satt kvar ute, sjöng en massa låtar med våran egna trubadur och spelade ölspel. Fina Erik som jag inte träffat på 6 år kom till oss och hoppade direkt in i Sanning & Konsekvens som vi hade kört igång, han fick starta med att dansa tryckare med en annan kille. Sen bara flöt leken på med fler tryckare, armhävningar, lite för mycket hud, kyssar, kroppsmålningar med permanent penna och en massa andra konstigheter. Min tremänning Lisa kom också till oss och liksom Erik hade hon varit så jäkla saknad.
Det var en kväll i kärlekens tecken och jag var lycklig. Jag mådde så bra, alla var så underbara och jag fick någon slags uppskattning och bekräftelse jag inte fått på väldigt länge, en känsla jag glömt bort.
Jag, Johanna, Victor och Erik delade en gäststuga och jag tror inte jag och Erik stupade förrän efter 6 imorse. Därför sov alla till och från under dagen och vid 5 åkte vi till Mora och åt och sen vidare hem till Falun, utan Erik då eftersom han skulle köra hem till Norge igen. Jag är så trött men ändå så nöjd. Även om jag känner någon slags tomhet efter att ha haft någon så nära i nästan ett dygn. All värme och allt lugn försvann och nu fryser jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar