- 1990 - Falun, Dalarna -

torsdag 28 augusti 2014

....


Och så var vi där igen. Ännu en kväll som började bra men slutade i katastrof. Ångest utan att egentligen ångra något, extrema skuldkänslor. Jag vet inte vad som hände eller varför, att inblandade i skrivande stund faktiskt umgås med varandra är iallafall något jag är väldigt glad över. Jag vet dock inte hur allt löst sig och vad som sagts, men jag håller mig utanför tills någon själv väljer att berätta. Jag har ställt till det nog mycket redan, jag har orsakat för mycket smärta som det är. Så jag håller mig undan.

Igår fyllde Olov 22 och Täckis 20 så vi, Johanna, Victor, Erik, Kozzy, Towe, Micke, Coffe och David hade förfest här hemma och gick sedan till stan för happy hour på etage. Skitrolig kväll/natt osv om man bortser från allt trassel och alla missförstånd. Jag önskar att folk kunde vara lite mer öppna med sina känslor så man slipper såra dem omedvetet. Hm. 


Nu har jag färgat håret, gjort snygga naglar och beställt tågbiljetter. Imorgon drar jag och Albert till Sthlm och blir där till på söndag. Så imorgon måste jag shoppa kläder när vi anländer till storstaden! Jag kanske borde packa lite också, eller så gör jag det imorgonbitti. Gaaah. Halv 12 går vårt tåg, det betyder att jag måste gå upp typ 7-8 imorgon. No problem. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar