- 1990 - Falun, Dalarna -

måndag 1 september 2014

Sthlm

Aahhhhhhhhh.. Hemma från en helt underbar helg i Sthlm! Jag och Albert åkte ner i fredags på förmiddagen, gled runt i stan och shoppade och tog en start-dryck på ett café på s:t Eriksplan.
Sen åkte vi till Solna, mötte upp Kenny och drog till Ida och Danne på förkrök med dem och Andrea! 

Vi beställde taxi, Kenny drog till sin karl och vi åkte till stan. När taxin tvärnitade slog jag i munnen i sätet framför vilket resulterade i utslagen smileypiercing och flisa på tanden samt en mindre fläskläpp. Vi drog till Harry b James och hängde med Chris, Ludde, Hannes och lite folk jag inte träffat förr! När kvällen var slut drog alla åt olika håll, jag och Chris till Sollentuna.
Dagen efter åkte jag buss och tunnelbana ensam för första gången i Sthlm och mötte upp Albert, Ida och Danne. Vi åkte buss skitlänge och sen båt till Åland för att dricka billiga drinkar och handla på taxfree! 

Efter båten och en massa jävla busskrångel kom vi tillbaka till Solna, fräschade upp oss och drack några groggar. 

Jag, Albert och Danne drog återigen till Harrys! Chris var dj och klädd i onepiece och sombrero vilket var jäkligt elegant! 

Jag lärde känna en massa nya människor som var helt fantastiska och efter stängningen klockan 3 och mat på äckel-donken åkte jag och Chris till Sollentuna igen med ett gäng av de andra som bussällskap! 

Idag fick jag skjuts till Solna, mötte upp de andra, åt pizza, träffade Kenny och hennes Simon, åkte till Ida och Danne och duschade, sa hejdå och tackade för allt, åkte till stationen och köpte biljetter, träffade Chris och hängde med honom i någon timme, sa hejdå och tackade för allt till honom med, hoppade på tåget, åkte hem.

Jag är så jävla trött nu och dessutom sjuk så jag orkar inte skriva detaljerat om händelserna under helgen, jag kanske gör det sen. Jag är iallafall glad för att jag fick hänga med så sköna människor, och för att jag äntligen börjar inse att alla killar kanske inte är idioter utan att det finns guldkorn där ute, som dyker upp när man allra minst anar det. Men självklart är jag frustrerad över att vara 20 mil från allt detdär bra.. Suck. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar