- 1990 - Falun, Dalarna -

söndag 8 januari 2012

Jag är sämst i världen på att skriva här, trots att jag skaffat internet. Huh!
Imorgon ska jag, Moa och David käka hos mor, på måndag börjar jag plugga! Eller ja, jag ska på upprop och sånt shit då och jag börjar väl plugga direkt om jag fått mina böcker då!
Jag har myst till det i mitt rum, med tända cookie-doftljus. Helt underbart såhär i ensamheten en lördagnatt. Det var skönt att inte vara ute idag. Dock hade jag rätt tråkigt i några timmar när Moa var borta och det enda som gick på tv var Gladiatorerna och repriser på Family guy. Men jag hade min dator, filt och en flaska trocadero så jag överlevde. När Moa kom hem hade hon med sig cream cheese-chips och energidryck. Energidrycken lär väl vara anledningen till övergången från den extrema tröttheten till stadiet i skrivande stund. Det kan även bero på den jävla månen, jag vet faktiskt inte.

Igår var jag först hos pappa och åt lunch med David och Tomas, sen satt jag, David och Moa hos oss och förkrökade innan Alex kom och hämtade upp mig och D. och åkte till John och Anton. Myste lite med Wilson som krälade sig in under mina kläder.. Jag undrar hur de uppfostrat den där ormen! Olivia kom dit, vi tog taxi in till stan, gick till Pitchers och drack öl och på tolvslaget sjöng vi för Pierre som numera är 21! Trevlig kväll men jag började strax innan 1 må så fruktansvärt konstigt så jag fick lov att åka hem! Sånt som händer, I guess.

Jag vill dricka mer trocadero, men det skulle ju innebära att jag måste borsta tänderna igen. Jävligt värt iofs.

Lär ju dela med mig av denna också, även om det antagligen bara är påhittat. Sjukt underhållande läsning. Hade det varit sant hade det varit tragiskt, men mest jävligt sjukt. Jag kan bara skratta..
http://nyheterna24.wordpress.com/2011/12/24/man-fistad-av-handikappad-granne/

Såå.. what else? Hm. Mitt liv känns rätt jävla ointressant atm, jag har i varje fall egentligen ingenting som helst att dela med mig av. Jag älskar fortfarande mitt liv, allting går så bra som det bara kan. Och då menar jag allting. Jag är precis där jag vill vara, jag lever i nuet och försöker så mycket som möjligt att inte låta det som hänt förstöra någonting. Jag måste bara försöka sluta tänka på vad som kan hända, vad jag är van vid händer och allting som jag är så jävla rädd för. Så som allting är nu, exakt NU, så vill jag ha det.

Back to 9gag, adiós!

För Ove :') <3

1 kommentar:

  1. Hej!

    Fint att du går med svarta tunna strumpor! Hoppas att du alltid har sånna? :)

    SvaraRadera