- 1990 - Falun, Dalarna -

torsdag 26 april 2012

Do it now, remember it later

Jag lyckades inte ta mig in till stan för att fixa någonting riktigt till mamma idag, så jag svängde förbi konsum och köpte tulpaner, mörk choklad och ett paket zoega's black velvet för att inte komma hem till henne tomhänt. Hon bjöd på lunch bestående av tortellini med 3 olika sorters oster i, blandat med philadelphia och med riven permesan på. En jäkla ostbomb alltså, och för någon som jag som älskar ost var det perfekt!
Vi kollade på lite kläder som jag kan tänkas låna en kväll här framöver, annars var det mest lugnt och stilla. Hon skulle åka och jobba efter jag varit där ett par timmar, så jag åkte hem i samma veva!
Väl hemma pluggade jag lite och mest bara var. Framåt kvällen lagade jag och Moa mat. Det blev fetaost&paprika-fyllda färsbiffar med klyftpotatis och trattkantarellsås. Jäävligt gott var det.

Sen gick Moa och la sig och jag blev sittandes här. Det är Ice Age 3 på tv och jag borde verkligen plugga men jag fastnade som vanligt på flashback, 9gag och tumblr.

Det här är jävligt underhållande tycker jag faktiskt https://www.flashback.org/t1802006
Aftonbladet lyckades såklart snappa upp nyheten och skrev en artikel om det. De som kommenterat artikeln verkar inte kunna tänka längre än näsan räcker. Vissa skriver att de är stolta över att kolla på porr och därför "skriver det där innan de hamnar på någon lista". Andra skriver att de inte förstår varför det är en sådan stor grej eftersom så många människor faktiskt kollar på porr. Det gemensamma för de jag sett skrivit kommentarer är att de tror att allting handlar om att de som kollar på porr på youporn och har registrerat sina användare hamnat på en lista som kort och gott visar vilka som är s.k. "porrfantaster". Faktum är att listorna som kommit ut innehåller bland annat mailadresser, namn, personnummer och lösenord. Många av dessa människor har samma lösenord där som till andra sidor och därför har folk nu kunnat logga in på deras facebook, mail och annat. För någon som beställt varor eller annat med sitt kreditkort och skrivit all behövlig information i ett mail och då har samma lösenord där som på porrsidan riskerar alltså att någon kommer in på deras mail, ser detta och då har tillgång till dennes kreditkort. Ska man tro en flashbackanvändare som skrev i tråden hände exakt detta. Man ska vara lite mer försiktig med vad man gör på internet, vad för information man delar och var. That's for sure.

En annan grej jag bara måste dela med mig av är bilder på Valeria Lukyanova. Hon är en 21år gammal modell från Ukraina. Den här tjejen har lagt 800.000 _DOLLAR_ på skönhetsoperationer, allt för att hon ska kunna se ut som en livs levande barbiedocka.
Innan alla operationer såg ut hon såhär

Och nu ser hon ut såhär, enjoy;

Förstår ni hur mycket man kan göra med 800.000 dollar? T.ex. hur många svältande familjer man kan ge mat till under en jävligt lång tid, hur mycket natur man kan rädda från att den plöjs ner och förstörs eller hur många olika sorters djur man kan rädda från att bli utrotningshotade? Men nej, för den här unga tjejen var det mycket viktigare att göra allt för att se så mycket ut som en docka som möjligt, än att göra någonting av detta. Det här är fan sinnessjukt. Men så länge hon är nöjd med sig själv är det väl kul för henne, I guess.

Nu blev inlägget jävligt långt, men jag kände verkligen för att skriva en massa. Dumfan som jag är la jag inte ner den energikicken jag fick på att skriva klar uppsatsen, men det kommer.

Jag peppar en hel del planerade dagar, bland annat morgondagen och helgen om två veckor.
Imorgon kommer min syster till Falun också, vilket är lika underbart som varje gång!

EDIT: Sweeeet, efter jag lagt upp detta hittade jag den här på 9gag. Det var alltså inte så illa som jag trodde ang. hennes utseende. Dock verkar hon, enligt detta, mycket värre än så som person! Hah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar