- 1990 - Falun, Dalarna -

tisdag 8 maj 2012

Change.

Nej, nu känner jag att det är dags att ta tag i allting.
Jag fick en knuff från en person jag tycker om, vilket faktiskt hjälpte.
Jag var och hämtade papper jag ska fylla i och lämna in för studier, ringde samtal (som inte gav mig någonting utan jag måste ringa tillbaka på torsdag, men ändå) och kollade runt på lägenheter och eventuella roomies.
Saken är den att Moa ska flytta ut vilket lämnar mig ensam i en 3a på 75kvm med två toaletter, tre hallar och två ingångar. Helst av allt vill jag hitta en 2a jag kan bo i ensam, men om det inte går som jag vill behöver jag istället någon som flyttar in i min istället för Moa. Jag har några potentiella jag kan tänka mig, och även en annan lösning på det hela vilket skulle vara att byta lägenhet med min bror och isåfall låta honom fixa någon att bo ihop med. Jag känner på mig att allting kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Jag vill ha en lägenhet i centrum, det vore så jäkla skönt!

Nu är det dags att sluta slacka.
Jag är hemma hos mamma och tvättar. David var också här men drog hem en sväng. Mamma gav oss proteinshakes och jag och bror ska ut och springa lite senare. Vädret är fantastiskt och jag är just nu ensam här. Mamma åkte och jobbade, och som sagt kommer David tillbaka snart. Efter allt chill i solen, tvätten och springturen ska jag träna lite på maskinerna mor har (om jag orkar villsäga) och använda mina resterande energier till att plugga.
Jag får panikångestkänslor när jag tänker på allt plugg, men jag måste verkligen fixa detta. Och jag måste fixa det NU. Jag får helt enkelt tänka på hur nice det blir i sommar när jag får ledigt från detta en stund.

En annan grej som är fruktansvärt jobbig är att jag börjat få hemska mardrömmar. Jag vaknar av att jag skakar och gråter efter att ha drömt om nära som dör, eller som inatt att jag själv var döende tack vare någon annan. I min dröm spydde jag galla och var svag och bara gick runt och väntade på att sluta andas efter någon hade lyckats förgifta mig. Det var hemskt! Jag får ta hem min gamla drömfångare och hoppas på det bästa.

Nu är grannungarna ute så jag sällskapar väl dem en stund!

1 kommentar:

  1. Inte direkt så att jag lämnar dig ensam i en trea ;) Betalar ju fortfarande tre månaders hyra vare sig du flyttar eller bor kvar själv och inte hittar någon (inte tre månader om du hittar någon annan)

    SvaraRadera